miercuri, 4 august 2010

România, încotro?

Cum de mai îndrăznim noi oare să-I cerem binecuvîntarea, milă şi protecţia Sa, dacă Îi cerem să ne lase în pace?

    Fiica marelui evanghelist nonagenar, Billy Graham, Anne Graham, într-un interviu în emisiunea "Early Show” (Spectacolul matinal), a fost întrebată de Jane Clayson, cu privire la atacurile din 11 septembrie 2001 şi i s-a pus o întrebare la care mulţi ar fi dat răspunsuri nesatisfăcătoare:
  -"Cum a putut Bunul Dumnezeu să lase să se întîmple aşa ceva şi să privească atât de nepăsător această catastrofă de pe pământul Americii?
   Dânsa a precizat foarte calm şi explicit, precizând următoarele:
 
-" Si eu mi-am pus deseori această întrebare şi mi-am găsit următoarele raspunsuri Cred-nu cred, dar sunt profund convinsă că Dumnezeu a fost şi rămâne adânc întristat de aceasta, la fel ca şi noi, numai că noi, de ani de zile, Îi spunem şi chiar Îi poruncim să iasă din şcolile noastre, din guvernul şi din vieţile noastre, că ne descurcăm şi singuri, fără ajutorul Lui.¦
  Cred că totul a început cînd Madeleine Murray OaHare (doamna care a cerut ca America să devină o ţara atee şi care a fost ucisă, iar corpul ei a fost găsit recent) a afirmat că nu dorea nici un fel de rugăciuni în şcolile noastre, iar noi am spus: O.K Cererea ei a fost aprobată şi a devenit lege obligatorie în SUA.

  Apoi, cineva a spus că mai bine nu am cîţi Biblia în şcoli (Biblia care spune să nu ucizi, să nu furi şi să-ţi iubeşti aproapele că pe tine însuţi), iar noi am spus: O.K..
  Apoi, dr. Benjamin Spock a spus că nu ar trebui să ne plesnim copiii atunci cînd se poartă urît, pentru că această le-ar afecta mica lor personalitate şi stima de sine (fiul dr. Spock s-a sinucis). Iar noi am spus că un expert trebuie să ştie ce vorbeşte, aşa că am spus: O.K.
 Apoi, nişte libertini au cerut să tipărim cât mai multe reviste cu femei goale, în semn de respect şi apreciere a frumuseţii feminine.. Iar noi am spus: O.K.
 Apoi industria show-business-ului a spus: hai să facem show-uri TV şi filme care să promoveze îndepărtarea de Dumnezeu, violenţa şi sexul ilicit, să înregistram melodii carte să încurajeze violurile, drogurile, crimele,sinuciderea şi temele satanice. Iar noi am spus că nu este decît entertainment-amuzament, nu are efecte adverse şi oricum nu o ia nimeni în serios, aşa că totul a mers înaine
." spuse d-na Anne Graham

 ...Cu o populaţie de peste 90% cei care se numesc creştini,România, este în topul ţărilor cu rata mare a avorturilor, puşcăriile zac de criminali, virginitatea se pierde la vârsta de 14-15 ani... 


   Iar acum ne întrebăm speriaţi de ce copiii nu au conştiinţă, de ce nu disting b
inele de rău . Probabil că, dacă ne-am gîndi mai mult, ne-am da seamă "de ce".
   Cred că totul se reduce la faptul că ceea ce vei semăna, aceea vei şi culege.
   Noi Îi spunem lui Dumnezeu:-"Dragă Doamne, de ce nu ai salvat-o pe acea fetiţă care a fost ucisă la şcoală ?"
   Iar Dumnezeu răspunde: -"Dragul meu, Eu am fost alungat din şcoli, nu puteam fi acolo. Cum puteam Eu fi acolo, cînd voi mi-aţi spus să plec din şcoli?"
   E ciudat cum oamenii Îl dispreţuiesc pe Dumnezeu, şi apoi se întreabă cu naivitate de ce totul merge tot mai prost.
   Este ciudat cum de credem tot ceea ce scriu ziarele, dar noi ne îndoim de ceea ce spune Biblia.
   E ciudat cum de toţi oamenii vor să meargă în ceruri, deşi nu cred, nu gîndesc, şi nu spun sau nu fac nimic din ceea ce scrie în Biblie.
   Este ciudat cum de unii pot spune: da, eu cred în Dumnezeu şi de fapt îl urmează pe Satana, care, se ştie că, la rândul lui, crede şi el în Dumnezeu.
   E ciudat cum de tot ceea ce este vulgar, crud şi obscen trece liber prin orice mediu, dar orice discuţie publică despre Dumnezeu este împiedicată.
   Este, în sfârşit, ciudat cum poate fi cineva atît de înflăcărat de dragoste pentru Hristos fiind în acelaşi timp un creştin invizibil în timpul saptaminii. 
   Dacă ai citit, gândeşte-te bine, cum te vei ruga pentru România, ţara ta şi ce vei alege pentru viitorul ţării noastre..

Niciun comentariu: