luni, 24 septembrie 2012

Tu ce faci cu ce ți-a mai rămas ?

Salutare dragilor !
..A trecut ceva vreme de când n-am mai scris aici despre mine și despre ceea ce se întămplă cu mine.
Astăzi, am participat la serviciul de înmormântare al unui frate din biserica în care Domnul ne-a așezat să-L slujim, mai exact biserica din Satu Nou, Bacău.

Printre multe alte cadre, n-am putut să nu-l surprind pe tatăl decedatului. (domnul din imagine)
Am rămas surprins de un lucru cu privire la el. Faptul cum se raporta el la această pierdere a copilului său. El a luat despărțirea, ca fiind una temporară. El n-a putut să-și ia adio de la copilul său, pentru că știa că-l va revedea. Și drept vorbind avea dreptate, cei care au adormit în Domnul așteaptă învierea. Ei așteaptă revederea,  și trăiesc cu această speranță !!

Ce vreau să vă zic dragilor este că nimeni nu știe cât mai are de trăit pe acest pământ, singurul care știe este Dumnezeu. Important este ce faci cu ce ți-a rămas ? Poate mai ai 20 de ani de trăit, poate 50 sau poate doar un an, nu știi cât vei mai fi pe acest Pământ. Rămâne această provocare : Ce faci cu ce ți-a mai rămas ?
Alegi să-i dăruiești lui Dumnezeu sau alegi să trăiești pentru tine ?

Dacă vrei să ai parte de viață veșnică în cer, alege să-i dăruiești lui Dummnezeu ce ți-a rămas !


2 comentarii:

Ema spunea...

Poate mai am de trait 5 minute, cateva ore, zile sau mai mult....dar nu e nimic, ceea ce stiu e ca nu e sfarsitul cand drumul nostru se intalneste cu al morti, e doar un nou inceput mai bun <3

Marc spunea...

Da, sunt de acord ! Important este să ne raportăm corect la moarte și totodată să ne pregătim zilnic pentru ea :)