miercuri, 17 noiembrie 2010

Păreri ale cititorilor..

"De vorbă cu cititorii.."

   Stănd și gândindu-mă la ce aș putea publica, mi-a venit ideea să discut cu cei care citesc ceea ce public. Ca urmare am decis sa fac acest articol cu păreri și sugestii despre "blog-ul lui Marc" cum se spune.
   
"Consider blog-ul tău unul complex...dacă-l pot numi așa...deoarece conține multe lucruri interesante, dar ceea ce contează mai mult este felul în care abordezi latura spirituală..
De multe ori am fost încurajată, m-am simțit ridicată, și mi-a dat de gândit multe...
Aș vrea ca pe viitor să continui în felul asta... și de ce nu? poate să postezi mai des,aa...și o chestie interesantă, e playlist-ul, dacă vrei, ar fi frumos să adaugi mai multe melodii" spune Daniela T.
Mulțumesc Daniela, mulțumesc si de sugestie. Chiar aveam de gând să schimb aspectul și implicit playlist-ul, adăugând si mai multă muzică.

 "Dintr-o inima care bate în același ritm cu inimă de Tată a lui Dumnezeu, răsar aceste cuvinte profunde, gânduri sincere, scrise cu pasiune pentru părtașia cu acei ce se numesc fii ai lui Dumnezeu și sfaturi pline de cercetare care, odata citite, imi umplu de bucurie și zâmbet sufletul, punând în mine sete de Cuvantul Acelui ce ne-a creat și rămânand copleșită de dragostea frațească pe care numai El o poate sădi între copiii Săi!

Domnul să te călăuzească în contiunuare și prin tot ceea ce scrii, să unească inimi ce își înalță împreună privirile spre cer!" spune Lavinia Fedor
Mulțumesc Lavinia, mulțumesc de încurajari. Mă bucur că îți pot fii de ajutor, asta este si scopul blog-ului meu, să fiu sprijin pentru cei ce citesc cum și eu am fost sprijinit si încurajat atunci când mi-a fost greu.

"Îmi place blog-ul tău, e fain, deși se poate și mai bine. Seamănă puțin cu al lui Adi Gliga la partea de început. Ai muzică bună, mesaje faine, ai viitor". spune Victor Fârțade
Mulțumesc Victoraș de sfaturi. Nu seamănă cu al lui Adi Gliga, adică nici nu știu cum e al lui, dar na.. este părerea ta..

"Domnul să te binecuvinteze pentru efortul depus ca să vestești vestea bună, că există mântuire pentru toți. Fii tare și luptă până la capăt căci așa vei avea cununa vieții pusă pe cap de Regele nostru care ne aștepată...
Domnul să fie cu tine, frate Marcel ! " spune Leon Ivanof.
Amin, Leon ! Mulțumesc de încurajări. Domnul sa te binecuvânteze si pe tine și sa-ți întăreasca pașii pe acest pământ .

Aștept păreri și sugestii, mulțumesc !

5 comentarii:

Andrei Ungureanu spunea...

vere.. mica e lumea asta mare in care traim!
ca sa vad abia azi ca scrii... si inca din 2009 :)

ma bucur, avem ceva in comun! :)
Domnul sa iti dea mult har, sa-l impartasesti cun noi.

Marc spunea...

hei, var-miu ! :) da, da e o pasiune de a mea. nu stiam ca ai blog, o sa-l citesc. (acum mi-e cam somn, sunt obosit) imi pare bine sa aud de tine!
Domnul sa te binecuvanteze, vere !!

Andreiutzu spunea...

Prietene .. stateam intins in fatza blogului tau si ma gandeam ce sa`ti scriu .. sincer nici acum nu stiu ce sa spun..

Dak vreau sa`ti spun ceva special as putea sa`ti spun online .. e mai direct.. dar am zis ca ar fi bn si frumos sa ma tin de cuvant :D

E interesant blogul tau.. chiar imi place .. dar gata cu laudele.. astept sa`l tii 'up to date'.. pune si tu mai des articole poze etc :D.. orice ti se pare interesant fie ca e copyright © Marcel fie ca nu..

Cam atat deocamdata :D nu te mai laud sa nu ti se urce la cap.. biblia spune ca mai bn o mustrare pe fatza decat o prietenie ascunsa :D :D :D ;))

Te`am pupat!
Amdreiutzu

Marc spunea...

oo.. Andreiuțu, tată ! mulțam fain ! o să încerc să fiu mai activ, na.. cum îmi permmite și mie timpul.
Te-am pupat, tinerețe !!

Andreiutzu spunea...

poate ajung prin bacau sapt viitoare :)
mai vb