vineri, 26 noiembrie 2010

Căldura emanată de suflet..

  Hei dragi mei, a venit iarna !! "Uhuu!" pentru marea majoritate a lumii și  doar "Uhh..." pentru cei ca mine, care iubesc mai mult vara.
  Desigur, mă bucur și eu de iarnă, ma bucur de Sărbătorile ce urmează a veni, mă bucur de tot ceea ce îmi dă Domnul...
  Pentru că iarna este un anotimp friguros, as vrea să vorbesc despre căldură. Nu vă gândiți că am inventat un nou sistem de încalzire, sau vrea energie neconvenționala, vreau doar să vorbesc despre căldura sufletească.
  Poate presat de o săptămână în care am falimentat din multe puncte de vedere, am în mine o "iarnă", o lipsă a caldurii sufletești. Mi-aș dori foarte mult să fiu încurajarea de care cei din jurul meu au nevoie. Căldură ce topește zăpada adunată în viețile prietenilor mei.
"Ești Izvorul vieții mele
Soarele din înălțimi
Ma-ncălzești in clipe grele
Îmi dai putere când sunt obosit"
  Să ne ajute Domnul să emanăm căldura dragostei Lui, pentru ca cei ce sunt reci să se incălzească..

2 comentarii:

Eliza Sirghi spunea...

Indiferent de situatie poti alege cu ochii inchisi sau deschisi cum sa ti faci viata frumoasa, cum sa faci viata frumoasa, cum sa aduci frumosul, intr o zi in care, poate ca doar un zambet..sau un cuvant… sau un gand , poate da un avant pe inaltimi unui suflet insetat,in al carui adanc locuieste vesnicia! Cum spune versetul reprezentativ al blogului lu’ Marc ‘tu sa te tii in totul totului tot,numai de Domnul Dumnezeul Tau’, tine-te tare in ce faci, ai fler de scriitor! Da-I curs! Niciodata nu vei sti in totul cum ai invioarat o inima, cum un zambet s-a desprins, cum 5 frunti se mira pentru ca ‘nu stiau ca….’, cum cineva verifica blogul … pentru ca i-ar place mult sa – L vada pe Dumnezeu in toate lucrurile!

Marc spunea...

Multumesc Eliza, multmesc de încurajări ! Sa ne-ajute Domnul să ne ținem de Stanca cea Tare, adica de El, ca să putem fi victorioși în lupta cu răul.